Team weekend

Team weekend; de ultieme derde helft beleef je bij Hockey Xperience

Een weekend weg met je teamgenoten is de ultieme manier om aan de teamgeest te werken. Of het nu voor het seizoen als trainingskamp wordt genoten, tijdens de winterstop om je voor te bereiden om de tweede seizoenshelft, of na het seizoen om het succesvolle seizoen te vieren (of juist te vergeten), bij Hockey Xperience bieden we verschillende mogelijkheden in binnen en buitenland voor elke portemonnee.

Preston Palace. Het gastvrije all-in hotel en uitgaanscentrum in Twente

Preston Palace is het unieke all inclusive hotel en uitgaanscentrum met vele faciliteiten onder één dak. Of het nu gaat om één- of meerdaagse arrangementen, dankzij het overzichtelijke all-in concept geniet iedereen onbeperkt, onbezorgd en optimaal.

Resort Bad Boekelo, luxe, sportiviteit en uitgaan

Resort Bad Boekelo ligt in het ruime en rustgevende Twente. Het is een prachtig wellnessresort met zowel hotelkamers als compleet ingerichte appartementen. Op het terrein zelf bevindt zich een zwembad, bowlingbaan, outdoor activiteiten, tennis en een welness. Binnen vijf minuten ben je in de binnenstad van Enschede.

Apart hotel Delden, voel je helemaal thuis

Wil je genieten van een heerlijk sportief weekendje weg? Boek dan een arrangement bij Aparthotel Delden! Maak gebruik van de sportieve faciliteiten zoals de sportvelden, een zwembad, golfbaan, tennisbanen en fitnessruimte en je bent er even helemaal tussenuit!