Team weekend Preston Palace

All-inclusive weekend Preston Palace

Preston Palace. Het gastvrije all-in hotel en uitgaanscentrum in Twente

Preston Palace is het unieke all-inclusive hotel en uitgaanscentrum met vele faciliteiten onder één dak. Of het nu gaat om één- of meerdaagse arrangementen, dankzij het overzichtelijke all-in concept geniet iedereen onbeperkt, onbezorgd en optimaal. Hockey Xperience biedt jouw de mogelijkheid dit luxe all-in verblijf uit te breiden met leuke activiteiten in de buurt.

Veelzijdig en verrassend

Preston Palace is een veelzijdig en verrassend all-inclusive hotel en uitgaanscentrum met talloze mogelijkheden. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants, barretjes en een koffiecorner, waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden geserveerd wordt.

Topkwaliteit

Vorstelijke kwaliteit voor een eerlijke en heldere prijs. Dat is naast gastvrijheid en veelzijdigheid misschien wel het belangrijkste principe van Preston Palace. Wij beloven een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. En wij werken iedere dag keihard voor onze gasten om die belofte waar te maken.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ