International clinic 26 oktober EHV

Road to Tokio via EHV

Op zaterdag 26 oktober komen de internationals Renee van Laarhoven en Famke Richardson naar EHV! In hun drukke trainingsschema voor de Olympische Spelen, hebben ze een gaatje weten te vinden om de Twentse hockeyers en hockeysters ook wat bij te leren. In samenwerking met Hockey Xperience hebben de dames een fantastische clinic voorbereid.

De clinic is voor spelers/speelsters en keepers/keepsters van 6 t/m 14 jaar. Iedereen wordt ingedeeld met zijn of haar eigen leeftijdsgenoten. Waarbij de keepers uiteraard speciaal aandacht krijgen. We beginnen om 9.30 uur met de warming-up en eerste oefenvormen. Het eerste blok duurt 1 uur en 15 minuten. Daarna nemen we een korte pauze met een sportieve versnapering om weer op voldoende krachten te komen. Om 11.00 uur gaan we dan echt beginnen en sluiten de Internationals aan. Zij gaan hun ervaring overbrengen met handige tips en tricks. Om 12.30 zijn de trainingen ten einde. Maar....

Renée van Laarhoven speelde eerder voor Oranje Zwart en komt sinds 2015 uit voor Kampong.

Op 17 november 2018 debuteerde van Laarhoven in de Nederlandse hockeyploeg in een interland tegen Japan tijdens het Champions Trophy-toernooi in Changzhou. Met het Nederlandse team won ze in 2018 de 23e editie van de Champions Trophy.

Volledige naam;              Renée van Laarhoven
Geboortedatum;             15 oktober 1997
Positie;                              Vrije verdediger
Club;                                  HC Kampong (voorheen Oranje Rood)
Interlands;                        10
Erelijst;                            Champions Trophy 2018, Changzhou & Europees Kampioen U21,                                             Valencia

Famke Richardson is een bikkel, een vasthouder, een bijter, aldus haar teamgenoten van SCHC. Toen ze zeven jaar was, is ze begonnen bij de Hilversumse Mixed Hockey Club. Toen ze naar de C-tjes ging, heeft ze de overstap gemaakt naar SCHC.

Volledige naam;               Famke Richarson
Geboortedatum;              5 januari 1997
Positie;                               Rechtsachter
Club;                                   SCHC (voorheen HMHC)
Interlands;                         5
Erelijst;                              Europees Kampioen U21, Valencia

Gratis Hockeyshirt en maak kans op leuke prijzen!

Alle deelnemers ontvangen gratis het Hockey Xperience Hockeyshirt. Geef bij de inschrijving jouw maat door en wij zorgen er voor dat jouw shirt klaar ligt! Deze fantastische dag sluiten we af met een loterij waarbij leuke prijzen te winnen zijn! Welke prijzen? Volg ons daarvoor op Instagram en facebook!