Spelers

Hockey Xpereince is gespecialiseerd in het volledig verzorgen voor hockey clinics voor veldspelers en keepers in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar. De trainingen worden door onze eigen toptrainers uit de regio voorbereid. Elke clinic is weer anders en op het niveau aangepast. Wij hebben aandacht voor elke linie en elk individu. Naast de functionele technieken leer je je ook te ontwikkelen als teamspeler en hebben wij ook zeker oog voor de "fun factor"! Presteren gaat namelijk niet zonder plezier maken.

Door het hele jaar heen bieden wij de clinics aan bij verschillende clubs in Overijssel. Zowel op het veld als in de zaal en soms nodigen wij een (ex)international uit om van de absolute wereld top te kunnen leren! De meeste clincs zijn openbaar (na aanmelding voor iedereen toegankelijk), maar wij leveren ook maatwerk voor clubs, teams of individuen.

Onderstaand het actuele aanbod aan clincs waar je je nu voor in kunt schrijven.

In de Meivakantie organiseren we twee leuke clinics. De één op woensdag 24 april bij GZG Hardenberg en de ander op donderdag 25 april bij HV Losser. Klik links op de button foor meer informatie en om je aan te melden.

Foto's afgelopen clincs