Over Ons

Hockey Experience is opgericht door Bart Olde Boerrigter en Rob Vreeswijk. Bart heeft zijn sporen reeds verdiend in de Overijsselse hockeywereld. Rob is daarin nog een onbekende, maar is met zijn ervaringen de juiste man achter de schermen.

bart olde boerrigter2

Bart Olde Boerrigter:

Bart is vanaf zijn 15e werkzaam in het trainers en coach vak. Nadat hij bij EHV de verschillende eerstelijns categorieën jongens onder zijn hoede heeft gehad is hij 4 jaar werkzaam geweest bij Doetinchem als assistent trainer en later hoofdtrainer van Dames 1. Na Doetinchem is Bart naar Almelo vertrokken en heeft daar drie jaar lang het eerste heren elftal onder zijn hoede gehad als hoofdtrainer. Momenteel is Bart werkzaam bij Bully uit Oldenzaal. Naast de training/coaching van Heren 1 is hij in Oldenzaal ook werkzaam als trainerscoördinator en traint hij verschillende teams uit de jeugdlijnen.

Rob Vreeswijk

Rob Vreeswijk:

Eigenaar van RV Sportreizen. Met RV Sportreizen verzorgd Rob al drie jaar lang hockeykampen voor Engelse scholen. Rob is jarenlang werkzaam geweest als logistiek manager bij ERMA Sport. Bij dit toonaangevende hockeymerk leerde Rob de hoge kwaliteitseisen van de hockeysport kennen. Deze weet hij nu goed toe te passen op de kampen en clinics van Hockey Xperience.

De Trainers

Antoinet:

Antoinet is een ervaren trainer coach voor zowel de jongste jeugd als de hoogste seniorenteams bij verschillende verenigingen in de regio.
Daarnaast werkzaam als docent voor de KNHB voor het opleiden van trainers en coaches en verantwoordelijk voor de trainers van de district teams van oost Nederland.

Marloes:

Marloes Seigers heeft 22 jaar gehockeyd bij EHV te Enschede. Ze geeft sinds haar 16e hockeytraining en is inmiddels beroepstrainster geworden. Op dit moment is ze trainer-coach van GZG Hardenberg H1 en trainer van meerdere jeugd teams.

Naast het trainers en coach vak is Marloes ook actief in de het begeleiden en opleiden van nieuwe trainers, dit doet ze bij MHC Goor en GZG Hardenberg.

Michael:

Michael is nu al vier jaar werkzaam als  Trainer/Coach en Technisch Coördinator op HCM Arnhem. Voor HCM werkte hij bij de THA op verschillende verenigingen in de regio Twente en hij is op dit moment ook actief bij het Streethockey project in de regio Arnhem. Michael is zeven dagen per week bezig met hockey en vindt het tof om mensen beter te maken en hoopt daarom ook op veel enthousiaste kinderen tijdens HockeyXperience om drie dagen lang met veel plezier die kids beter te maken!