Algemene informatie

Beste hockeyliefhebbers,

Het Corona virus houdt Nederland in haar greep en zet ons sociale en sportieve leven volledig op de kop. Uiteraard zijn wij het volledig eens met de besluiten van onze overheid. Desalniettemin is het natuurlijk erg jammer dat wij onze geplande activiteiten moeten uitstellen. Uitstellen naar een nieuwe datum ergens in de toekomst. Wanneer? Dat kunnen wij helaas nog niet plannen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid en het gene de bond wel of niet gaat plannen. Maar bovenal volgen wij de adviezen op van het RIVM om de gezondheid van onze hockeyers en toeschouwers te kunnen waarborgen.

Hopelijk tot snel! Tot die tijd, blijf fit en wees creatief!

Team Hockey Xperience

 

Op zaterdag 2 mei komen de internationals Sander de Wijn en Renée van Laarhoven naar Twente! In samenwerking met Hockey Xperience heeft dit top hockey stel een fantastische clinic voorbereid. Voordat ze in juli afreizen naar Tokyo voor de Olympische Spelen, hebben ze nog even tijd gevonden om de hockeyende jeugd uit Overijssel een training aan te bieden.

De dag ziet er iets anders uit dan dat jullie gewend zijn van de clinics van Hockey Xperience. Waar we normaal om 10 uur in de ochtend beginnen, starten we nu om 13.00 uur met de trainingen. De clinic is voor spelers/speelsters van 6 t/m 14 jaar. Alle spelers/speelsters worden ingedeeld met zijn of haar eigen leeftijdsgenoten. Uiteraard zullen we ook weer voor voldoende aandacht zorgen voor de keepers! Het eerste blok duurt 1,5 uur waarna we een korte pauze nemen. Tijdens deze pauze komen we weer op krachten met een sportieve versnapering en drinken. Om 14.45 uur starten we dan met het tweede deel van de training. Om 16.15 zijn de trainingen ten einde. Maar….

Persconferentie en loterij

Deze fantastische dag wordt afgesloten met een heuse persconferentie en een loterij! Middels het inschrijfformulier kan iedereen zijn/haar vraag indienen die je altijd al hebt willen stellen aan Sander of Renée of een international in het algemeen. Hoe oud was je toen je begon met hockeyen? Wat eet je als international? Hoeveel dagen ben je op reis? Je krijgt nu de kans om Sander en Renée “het hemd van het lijf te vragen”!

Maar dat is niet alles. Aan het einde van de persconferentie hebben we nog een loterij met shirts van Sander en Renée en andere hockey gerelateerde artikelen. Dit mag je niet missen!

Renée van Laarhoven

Sander de Wijn

Programma

We starten om 13.00 uur met de clinics. Iedereen die zich aangemeld heeft, kan zich vanaf 12.30 uur melden in het clubhuis van Bully. De dag is om 17.00 uur ten einde.

12.30 uur ontvangst
13.00 uur Aanvang clinic blok 1
14.30 uur Pauze
14.45 uur Aanvang clinic blok 2
16.15 uur Einde clinics
16.30 uur Aanvang Persconferentie en loterij
17.00 uur Einde van een fantastische hockey middag

Aanmeldformulier clinic internationals 2 mei Bully

 • Geslacht
 • Leeftijd
 • Woonplaats
 • Veldspeler of Keeper
 • Maat shirt (kies 1 maat groter dan normaal)
 • E-mailadres deelneemer/ster
 • Naam ouder/verzorger
 • Telefoonnummer contactpersoon
 • Prijs: 30,00 € Aantal:
 • Vraag aan internationals. Vermeld ook voor wie de vraag is.
 • Opmerking/vraag Gebruik dit veld voor dieetwensen en allergieën en overige vragen en/of opmerkingen voor de organisatie.

€ 30,- inclusief gratis Hockey Xperience hockeyshirt

De kosten per speler/speelster bedragen € 30,- per persoon. Hiervoor krijgt iedereen 3 uur clinic, een sportieve versnapering, drinken, Hockey Xperience Hockeyshirt en maak je kans op vette prijzen tijdens de loterij.

Nieuw dit jaar zijn de Hockey Xperience hockeyposter. Van iedere speler wordt tijdens de clinic een actie foto gemaakt. Deze foto verwerken we met een hockeyachtergrond tot een echte poster in A3 formaat. Deze poster is achteraf te bestellen (na digitaal voorbeeld) voor slechts € 17,50 per poster.

Handig om te weten

Alle spelers/speelsters worden op leeftijd ingedeeld. Eventueel kun je in de aanmelding nog aangeven bij wie je in het groepje wil. Op de dag van de clinic kan iedereen zich vanaf 12.30 uur melden in het clubhuis van Bully. Dit kan tot 12.50 uur zodat we ook om 13.00 uur kunnen starten. Bij het aanmelden ontvangt iedereen zijn/haar hockeyshirt en groepsnummer.

Iedere speler/speelster dient in hockeykleding en de verplichte bescherming; bitje en scheendekkers te komen. Het zou erg leuk zijn dat iedereen het gekregen shirt tijdens de clinic wil dragen.
Houd het weer altijd goed in de gaten zodat jouw zoon en/of dochter gepaste kleding draagt.