7 mei clinic Goorse MHC

Beste hockeyliefhebbers,

Het Corona virus houdt Nederland in haar greep en zet ons sociale en sportieve leven volledig op de kop. Uiteraard zijn wij het volledig eens met de besluiten van onze overheid. Desalniettemin is het natuurlijk erg jammer dat wij onze geplande activiteiten moeten uitstellen. Uitstellen naar een nieuwe datum ergens in de toekomst. Wanneer? Dat kunnen wij helaas nog niet plannen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van de maatregelen vanuit de overheid en het gene de bond wel of niet gaat plannen. Maar bovenal volgen wij de adviezen op van het RIVM om de gezondheid van onze hockeyers en toeschouwers te kunnen waarborgen.

Hopelijk tot snel! Tot die tijd, blijf fit en wees creatief!

Team Hockey Xperience

 

Op donderdag 7 mei organiseren we weer een clinic bij het Goorse MHC. Waar het vorig jaar een clinic puur voor de leden van GMHC was, is het dit jaar een openbare clinic. Alle spelers en speelsters van alle clubs zijn dus harte welkom.

We starten om 10.30 uur met een training van 1,5 uur. Na de ochtend sessie staat een lekkere lunch klaar. Om 12.30 gaan we verder met het middag programma dat om 14.00 uur wordt afgesloten.

Iedereen (vanaf de F -jeugd tot de B –jeugd) kan zich aanmelden voor een ochtend of middag training, of de hele dag!  De middagsessie sluit aan op de trainingen in de ochtend. Je kunt je dus prima voor beide dagdelen opgeven. Voor de kinderen die de hele dag deelnemen, organiseren wij een gratis lunch. Iedere deelnemer/deelneemster ontvang een GRATIS HOCKEY XPERIENCE HOCKEY SHIRT!

De groepen worden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld en de oefenstof is aangepast op de doelgroepen.

Samenvatting

10:30 – 12:00 uur Clinic
12.00 – 12.30 uur Lunch
12.30 – 14.00 uur Clinic en afsluiting

Kosten hele dag € 22,50  (inclusief hockeyshirt en lunch)
Kosten dagdeel; € 12,50 (inclusief hockeyshirt)

De trainingen staan onder leiding van Hockey Xperience hoofdtrainer Bart Olde Boerrigter.

Programma

We starten om 10.30 uur met de clinics. Iedereen die zich aangemeld heeft, kan zich vanaf 10.00 uur melden in het clubhuis van Hoogenveense HC. De dag is om 14.00 uur ten einde.

10.00 uur ontvangst
10.30 uur Aanvang clinic blok 1
12.00 uur Pauze
12.30 uur Aanvang clinic blok 2
14.00 uur Einde van een fantastische hockey middag

€ 22,50 inclusief gratis Hockey Xperience hockeyshirt

De kosten per speler/speelster bedragen voor een hele dag € 22,50,- per persoon. Hiervoor krijgt iedereen 3 uur clinic, een sportieve lunch, drinken, Hockey Xperience Hockeyshirt.

Je kunt je ook aanmelden voor een halve dag (ochtend of middag). De kosten hiervoor bedragen € 15,- Je krijgt dan ook het Hockey Xperience Hockeyshirt.

Nieuw dit jaar zijn de Hockey Xperience hockeyposter. Van iedere speler wordt tijdens de clinic een actie foto gemaakt. Deze foto verwerken we met een hockeyachtergrond tot een echte poster in A3 formaat. Deze poster is achteraf te bestellen (na digitaal voorbeeld) voor slechts € 17,50 per poster.

Handig om te weten

Alle spelers/speelsters worden op leeftijd ingedeeld. Op de dag van de clinic kan iedereen zich vanaf 10.00 uur melden in het clubhuis van Goorse MHC. Dit kan tot 10.20 uur zodat we ook om 10.30 uur kunnen starten. Bij het aanmelden ontvangt iedereen zijn/haar hockeyshirt en groepsnummer.

Iedere speler/speelster dient in hockeykleding en de verplichte bescherming; bitje en scheendekkers te komen. Het zou erg leuk zijn dat iedereen het gekregen shirt tijdens de clinic wil dragen.
Houd het weer altijd goed in de gaten zodat jouw zoon en/of dochter gepaste kleding draagt.